Opvallende actie op social media: Refaelov volgt nu ook RSC Anderlecht

Opvallende actie op social media: Refaelov volgt nu ook RSC Anderlecht

25-04-2021 15:45
18

Lior Refaelov is goed op weg naar RSC Anderlecht en lijkt binnenkort zijn handtekening te gaan zetten onder een verbintenis bij paars-wit. Officieel is het nog niet, maar zijn gedrag op social media doet alvast vermoeden dat er een overeenkomst zit aan te komen.

Instagram is de laatste jaren steeds belangrijker geworden bij voetballers en ook Refaelov is bijzonder actief op het social media platform. Hij heeft momenteel bijna 46.000 volgers en volgt zelf amper 315 accounts. Eén van die accounts is dat van... RSC Anderlecht.

Op zich betekent dat niet altijd veel, aangezien flink wat voetballers accounts van andere clubs volgen. Dat is echter niet het geval bij Refaelov. Geen KAA Gent, KRC Genk of Waasland-Beveren tussen zijn gevolgde accounts. Wel ex-club Club Brugge, zijn huidige club Royal Antwerp FC en (toekomstige club?) Anderlecht. Die laatste account is daarnaast ook de meest recente account die hij volgt.

Bij Anderlecht ligt er naar verluidt een tweejarig contract klaar voor Refaelov, die een overgang naar Anderlecht verkiest boven een terugkeer naar Israël of een avontuur in de Verenigde Staten.