Milan maakt statement en stapt uit Super League: nog drie oprichters over

Milan maakt statement en stapt uit Super League: nog drie oprichters over

Gepubliceerd: woensdag 21 april 2021 om 13:41wo 21-04-2021 om 13:41

De volgende dominosteen is omgevallen: AC Milan behoort niet langer tot de Super League. In het statement laat de Rossoneri weten de zorgen van de supporters 'serieus' te nemen en met frisse tegenzin een stap terug te doen.

'We hebben de uitnodiging om deel te nemen aan het Super League-project geaccepteerd, met de oprechte intentie om de best mogelijke Europese competitie te bieden voor voetbalfans over de hele wereld en in het beste belang van de club en onze eigen achterban', luidt de verklaring van Milan.

'Verandering is niet altijd gemakkelijk, maar ontwikkeling is noodzakelijk om vooruitgang te boeken. De structuren van het Europese voetbal zijn in de loop van de decennia geëvolueerd en veranderd. Maar de Super League-zorgen van supporters over de hele wereld zijn duidelijk. Daar is AC Milan niet ongevoelig voor.'

De ploeg van Alexis Saelemaekers volgt daarmee het voorbeeld van Manchester City, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Arsenal, Tottenham Hotspur, Internazionale en Atlético Madrid om uit de Super League te stappen. Alleen Juventus, FC Barcelona en Real Madrid zijn nog over.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws