UPDATE: 'Toekomst Moeskroen nog wat meer onzeker, eigenaar stuurt zijn kat'

UPDATE: 'Toekomst Moeskroen nog wat meer onzeker, eigenaar stuurt zijn kat'

Gepubliceerd: dinsdag 20 april 2021 om 08:46di 20-04-2021 om 08:46

Laatste update: woensdag 21 april 2021 om 12:58wo 21-04-2021 om 12:58

Moeskroen degradeerde naar 1B en de toekomst van de club lijkt onzeker. Voorzitter Patrick Declerck is niet van plan de handdoek te gooien, maar het is nog maar de vraag of eigenaar Gérard Lopez nog zal doorgaan.

Lopez liet 6,2 miljoen inschrijven in het budget, maar voorlopig werd nog maar zo’n 700.000 euro bezorgt, dat laat Het Laatste Nieuws weten. “Ik had tot zondag geen signalen dat Lopez zou afhaken. Ik weet niet wat hij nu zal beslissen”, zegt Declerck. Een nieuwe overnemer staat alvast niet om de hoek. “Die vind je niet in drie, vier weken, hoor.”

Moeskroen heeft onder meer twaalf huurlingen van Lille en er zijn ook meerdere spelers einde contract. De club zal aldus moeten herbeginnen in 1B, maar Declerck gelooft in een heropstanding in 1B. “Absoluut.” En een scenario in 2de amateur, indien het de licentie niet krijgt? “Dat zou moeilijk zijn, denk ik”, aldus Declerck.

Update: Dinsdag om 15u had er tussen de mensen van Moeskroen en de burgemeester van een gemeente een overleg moeten plaatsvinden. Eigenaar Gérard Lopez stuurde evenwel zijn kat. Dat meldt La Dernière Heure. Welke invloed de afwezigheid zal hebben op de toekomst, is nu nog niet geweten. Maar de kans dat het positief zal zijn, lijkt klein. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws