Breaking news

Heeft Anderlecht de boot gemist? ‘Er is geen interesse meer voor hem’

Zidane geeft update over blessure Hazard: “Daarom letten we goed op”

Zidane geeft update over blessure Hazard: “Daarom letten we goed op”

Gepubliceerd: maandag 19 april 2021 om 22:31ma 19-04-2021 om 22:31

Laatste update: dinsdag 20 april 2021 om 14:26di 20-04-2021 om 14:26

Eden Hazard mikt nog steeds op een tijdige terugkeer bij Real Madrid, niet in het minst om zo zijn deelname aan het Europees Kampioenschap niet te hypothekeren. Zijn zoveelste herstelproces verloopt echter bijzonder stroef. Maandag moest Hazard zelfs weer een stapje terug zetten.

De voorbije twee weken trainde de Rode Duivel weer volop mee bij De Koninklijke, maar maandag is er een kink in de kabel gekomen. Het Nieuwsblad meldt dat hij enkel niet samen met de groep trainde en enkel individueel en indoor in actie kwam. Daardoor komt er een stevig vraagteken te staan aan zijn fitheid. 

Deze woensdag werkt Real een competitiewedstrijd af tegen Cadiz, maar het lijkt uitgesloten dat Hazard daarin in actie zal komen. De voorbije weken werd hij al enkele keren in de selectie van Zinedine Zidane geschreven. Dat was echter keer op keer niet het geval. Inmiddels is het alweer ruim een maand geleden dat Hazard nog eens opdraafde voor Real.

Update: Eden Hazard miste bij Real Madrid weer een groepstraining, maar Het Laatste Nieuws laat weten dat de individuele fitness-training “onder de normale planning van de revalidatie” valt. De Rode Duivels hebben dus geen reden tot paniek.

Update: Zinedine Zidane heeft op een persconferentie meer informatie gegeven over de revalidatie van de blessure van Eden Hazard. “Als hij niet speelt, is dat omdat hij niet 100% is”, citeert Het Laatste Nieuws. “Het gevoel dat Eden heeft, is niet wat het moet zijn en daarom letten we goed op. Zijn aanvoelen primeert. En voor het overige mogen jullie denken van de situatie wat jullie willen.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Denk jij dat Hazard op het EK zal zijn?

Ja
80%
Nee
20%
(46 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws