Courtois moet Real rechthouden in Getafe en deelt sneertje uit: Altijd droog

Courtois moet Real rechthouden in Getafe en deelt sneertje uit: "Altijd droog"

Gepubliceerd: zondag 18 april 2021 om 23:29zo 18-04-2021 om 23:29

Real Madrid heeft geen zaakje kunnen doen in de titelstrijd in La Liga, wel integendeel. Tegen Getafe bleef het steken op een doelpuntenloos gelijkspel. Naar goede gewoonte mocht De Koninklijke vooral Thibaut Courtois bedanken, die alweer puik keepte en de nul hield. Dat leidde tot gemengde gevoelens bij de doelman.

"Ik ben toch een beetje ontgoocheld met dit puntje", reageert Courtois in eerste instantie voor de camera van het mediahuis van Real Madrid. "We wisten dat de strijd om La Liga hard was en dat er nog niets gewonnen was. Uiteindelijk is het nooit gemakkelijk in zulke matchen, zeker niet bij Getafe, dat over een lastig veld beschikt. Het ligt erg droog en daardoor is het moeilijk om de bal te laten rondgaan."

"We hadden weliswaar enkele mogelijkheden, maar die hebben we niet kunnen afmaken. Ach, het is een puntje en we hebben geen tegentreffer geslikt, dus dat zijn positieve punten. Jammer genoeg hebben we niet kunnen winnen", besluit Courtois. Eerder op zondag haalde koploper Atlético Madrid verwoestend uit, met 5-0 tegen Eibar. Daardoor is de voorsprong op de rivaal uit Madrid opgelopen tot drie punten. FC Barcelona speelt pas binnen tien dagen opnieuw en kan dan weer tot op twee eenheden naderen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws