Bayat na onrust in Charleroi: 'Luisteren naar fans, maar geef niet toe aan druk'

Bayat na onrust in Charleroi: 'Luisteren naar fans, maar geef niet toe aan druk'

Gepubliceerd: zaterdag 17 april 2021 om 19:30za 17-04-2021 om 19:30

Zaterdag was het voor aanvang van Charleroi - KAS Eupen onrustig in het Zwarte Land. De 'fans' van Charleroi bestormden het veld, waardoor de match uitgesteld moest worden naar een later moment op de dag. Ondertussen heeft voorzitter Mehdi Bayat gereageerd op de ongeregeldheden in Charleroi.  

Bayat verscheen zelf op de tribune en ging de confrontatie aan met de fans van Charleroi. Nadien sprak de voorzitter van de Zebra's met Eleven Sports. "Ik gaf aan dat ik wil luisteren naar de fans, maar ik geef niet toe aan druk van buitenaf", klonk het onder meer bij Bayat.

De fans van Charleroi willen duidelijkheid over de toekomst van de club. Ze willen weten wie volgend seizoen voor de groep staat. "Vandaag is Karim Belhocine onze trainder. Er staat vandaag nog veel op het spel. We moeten een goed resultaat neerzetten met het oog op de TV-gelden", ging Bayat verder.

De match werd uiteindelijk uitgesteld tot 19u00. Na de eerste helft moeten de Zebra's achtervolgen. Smail Prevljak scoorde twee keer. Het openingsdoelpunt kwam er vanaf de stip. Iets na het halfuur zette Ali Gholizadeh namens Charleroi de 1-2 op het bord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws