Ex-international vol lof: Lukaku is completer dan Cristiano Ronaldo

Ex-international vol lof: "Lukaku is completer dan Cristiano Ronaldo"

16-04-2021 23:30
1

Internazionale is goed op weg om de titel in de Serie A te pakken en mag daarvoor onder andere Romelu Lukaku bedanken. De Rode Duivel blijft maar scoren en is goed op weg om zijn ploeg aan een titel te helpen. Daarmee wint hij onder andere de strijd van grootheden zoals Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo.

De prestaties van Lukaku leverden hem ook al heel wat lof op en die stopt niet. Ook Luca Toni, in het verleden wereldkampioen met Italië is onder de indruk. Sterker nog, de ex-voetballer vindt de huidige Lukaku beter dan Cristiano Ronaldo.

"CR7 is altijd van wereldklasse geweest, maar Lukaku is veel beslissender voor zijn team", zegt hij op zijn TikTok. "Ook wanneer hij niet scoort. Op dit moment vind ik Lukaku een completere spits dan Ronaldo. Zeker gezien hij ook nog jonger is", geeft de Italiaan aan.

Lukaku zit dit seizoen aan 27 doelpunten en acht assists in 37 partijen voor Inter dit seizoen. De negen jaar oudere Cristiano Ronaldo heeft 32 doelpunten en vier assists in 37 partijen achter zijn naam staan.