Bakkali bijt van zich af: Enfant terrible? Daarom lees ik geen kranten

Bakkali bijt van zich af: "Enfant terrible? Daarom lees ik geen kranten"

15-04-2021 13:15
1

Zakaria Bakkali heeft zijn grote potentieel nog niet waargemaakt. Hij staat dan ook bekend als een enfant terrible. Zelf vindt hij die benaming belachelijk. 

"Vooral in mijn tijd bij PSV is er van mij een beeld geschetst dat ik een moeilijke jongen zou zijn, een enfant terrible", stelt hij bij Het Nieuwsblad. "Maar hebben jullie ooit van die verhalen over mij gehoord bij Anderlecht? Of nu, hier bij Beerschot? Vraag het gerust. Weet je, ik ben altijd een rustige jongen geweest."

"Ik probeer niet te veel bezig te zijn met wat er over mij wordt gezegd of geschreven", benadrukt Bakkali. "De dingen die ik zeg, worden vaak verdraaid. Daarom lees ik bijvoorbeeld geen kranten. Mijn kleine neefjes sturen me wel veel dingen door."

Op het Kiel loopt het nog aardig. "Hier bij Beerschot is iedereen blijkbaar nog positief over mij, dus dat is fijn. Ik weet dat er na mijn debuut bij PSV veel verwacht werd van mij, dat sommigen al de nieuwe Eden Hazard in mij zagen. Maar iedereen legt zijn eigen parcours af. Misschien zitten mijn beste jaren er nog aan te komen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie