Union zoekt onderdak in Mechelen voor laatste wedstrijd in 1B

Union zoekt onderdak in Mechelen voor laatste wedstrijd in 1B

Gepubliceerd: dinsdag 13 april 2021 om 16:26di 13-04-2021 om 16:26

Laatste update: dinsdag 13 april 2021 om 18:41di 13-04-2021 om 18:41

Union Saint-Gilloise treedt volgend jaar aan in 1A en daar horen de nodige voorbereidingen bij. De Brusselse cultclub is al begonnen met de voorbereidende werken voor volgend seizoen. Union startte vandaag met werken aan het Joseph Mariënstadion. Hierdoor zouden de Brusselaars hun laatste competitiewedstrijd willen afwerken in het stadion van KV Mechelen.

Geel en blauw is groen
Union wil tegen het begin van volgend seizoen twee grote aanpassingen doorvoeren in het Mariënstadion. Als eerste wil de club zijn grasmat vernieuwen. Het veld van de Unionisten zou voortaan een ecologischere, hybride grasmat zijn en wordt voorzien van veldverwarming.

Ook de verlichting van het stadion wordt groener. Union Saint-Gilloise schakelt over op LED-verlichting, waardoor het elektriciteitsverbruik omlaag zal gaan. Zo willen de Brusselaars hun ecologische voetafdruk verminderen.

Onderdak in Mechelen
Op de laatste speeldag van het seizoen speelt Union thuis tegen KMSK Deinze. Aangezien de renovaties in het stadion al van start gingen, is de kampioen van 1B genoodzaakt om die wedstrijd ergens anders af te werken. Union zal waarschijnlijk uitwijken naar het veld van KV Mechelen. Hiervoor wacht het nog op toestemming van de lokale overheid, dat staat te lezen op de webstek van Union.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws