Duidelijke taal voor Bongonda: Zorg eerst eens dat je stabieler bent

Duidelijke taal voor Bongonda: "Zorg eerst eens dat je stabieler bent"

Gepubliceerd: zondag 11 april 2021 om 10:30zo 11-04-2021 om 10:30

Zondagmiddag speelt KRC Genk al de derby tegen STVV. Johan Boskamp verwacht alvast een boeiende match, waarin Théo Bongonda zich opnieuw zal moeten bewijzen. 

"Nadat ze zich van het behoud hebben verzekerd, kunnen de Kanaries de match tegen Genk ontspannen tegemoet gaan", geeft Boskamp aan bij Het Belang Van Limburg. "Ik vond ze de laatste twee matchen goed voor de dag komen. Peter Maes zijn komst zorgde voor de ommekeer. Bij John van den Brom liep het even minder, maar Genk heeft zich herpakt. Ik verwacht een leuke wedstrijd. Deze derby leeft en bij beide ploegen is de druk er toch even af."

Bongonda kan opnieuw de sleutelspeler worden. "Bongonda zit na een moeilijke periode in een betere flow. Ik heb al vaak gezegd dat het op en neer gaat in zijn carrière. Dus we moeten eens zien of hij dit tien matchen kan volhouden. Je moet ook niet meteen na één goede match roepen dat je in de nationale ploeg hoort. Zorg eerst eens dat je stabieler wordt, zodat een bondscoach niet meer om je heen kan."

Ook bij STVV loopt een goudhaantje rond. "Bij STVV ben ik onder de indruk van Suzuki, die rijp is voor een stapje hogerop. Het is een complete spits: diepgang, scorend vermogen, staat altijd op de juiste plek, werkt zichzelf vierkant en er zit gif in. Ik wil hem eens zien bij een dominantere ploeg."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws