Leye over Raskin: Als hij het tempo de hoogte injaagt, volgt de rest

Leye over Raskin: "Als hij het tempo de hoogte injaagt, volgt de rest"

Gepubliceerd: zaterdag 10 april 2021 om 10:51za 10-04-2021 om 10:51

Standard won vrijdagavond met kinkende cijfers bij KAS Eupen. De Rouches wonnen met 0-4 en klimmen zo naar een zevende plaats in het klassement, wat hen uitzicht geeft op Play Off 2. Mbaye Leye was niet tevreden over het eerste kwartier maar wel over de rest van de wedstrijd.

In het openingskwartier was het alle hens aan dek bij Standard, dat zich slap vertoonde. KAS Eupen liet de kansen op een openingsdoelpunt liggen mede door een sterke Arnaud Bodart. Coach Leye zag dat en bedankt ook zijn goalie na de wedstrijd. "Het eerste kwartier hadden we het lastig. We wonnen geen duels en kwamen overal een stapje te laat. Gelukkig heeft Bodart ons daar in de wedstrijd gehouden", aldus Leye na de wedstrijd tegen KAS Eupen.

Daarna nam Standard de overhand en kon Eupen makkelijk opzij zetten met duidelijke cijfers. Volgens Leye had dat vooral te maken met het tempo dat Raskin begon te spelen. "Daarna kwamen we wel in de wedstrijd en werd ook Raskin wakker. En als hij het tempo de hoogte injaagt, volgt de rest. We moeten daarop voortbouwen en moeten meer regelmaat zien te vinden in onze wedstrijden, want komende zondag is er al de wedstrijd tegen Beerschot, en daarna nog een heel belangrijke wedstrijd, de bekerfinale", sprak Leye na de deugddoende overwinning.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws