Verheyen begrijpt Refaelov niet: Heeft hij dan nog niet genoeg verdiend?

Verheyen begrijpt Refaelov niet: "Heeft hij dan nog niet genoeg verdiend?"

Gepubliceerd: vrijdag 9 april 2021 om 21:44vr 09-04-2021 om 21:44

Lior Refaelov (34) heeft een aflopend contract bij Royal Antwerp FC en heeft nog geen akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. De Israëliër wil een meerjarig contract, maar dat biedt Antwerp hem (voorlopig) niet aan. Gert Verheyen begrijpt de middenvelder toch niet helemaal.

"Elke club kan hem gebruiken", begint Verheyen bij Het Nieuwsblad. "Wat ik niet begrijp is dat hij per se twee jaar contract wil. Mijn redenering zou omgekeerd zijn. Geef me een jaar zodat je niet tegen een berg van twee seizoenen aankijkt, op een leeftijd dat het mentale begint te wegen", aldus de analist.

Hoogstwaarschijnlijk wil Refaelov toch wat meer financiële zekerheid. "Heb je dan niet genoeg verdiend", gaat Verheyen verder. De analist is dan ook absoluut geen voorstander van een tweejarig contract. "Ik zou dat niet meer doen. Het kan op die leeftijd op elk moment voorbij zijn. Mentaal of fysiek. Als je twee jaar wil, dek je jezelf toch in?"

"Alsof je niet honderd procent zeker bent dat je het nog twee jaar volhoudt. Teken voor een jaar, speel een goed seizoen en je zal nadien nog wel een contract kunnen tekenen. Toch", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws