'Barcelona moet aanbiedingen voor twee droomaanwinsten flink terugschroeven'

'Barcelona moet aanbiedingen voor twee droomaanwinsten flink terugschroeven'

Gepubliceerd: donderdag 8 april 2021 om 07:27do 08-04-2021 om 07:27

De mogelijkheden op de transfermarkt blijven onverminderd beperkt voor Ronald Koeman en FC Barcelona, melden Marca en het Catalaanse RAC1. Volgens beide media moeten droomversterkingen Eric García en Memphis Depay genoegen nemen met een lager salaris dan aanvankelijk voorgespiegeld, als ze naar Barça willen komen.

Manchester City-verdediger García werd opgeleid bij Barça, dat al tijdenlang werk maakt van zijn terugkeer. De twintigjarige Catalaan loopt uit zijn contract bij Manchester City, waardoor een rentree lange tijd slechts een kwestie van tijd leek. Barcelona kan hem echter niet meer dan de helft aanbieden van de aanbieding die twaalf maanden geleden gedaan werd. Volgens Marca moet nog even afgewacht worden of García daarmee akkoord gaat.

Voor Memphis geldt hetzelfde: de Oranje-international liep afgelopen zomer al een transfer naar Catalonië mis en kan binnenkort alsnog transfervrij overstappen. Ook Memphis kan echter niet hetzelfde bedrag verdienen dat hem in een eerder stadium aangeboden werd.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws