Leye over zijn toekomst bij Standard: Ik denk dat ik het goed doe

Leye over zijn toekomst bij Standard: "Ik denk dat ik het goed doe"

04-04-2021 11:30
3

Is Mbaye Leye ook volgend seizoen nog coach van Standard? Leye ziet zijn contract in de zomer aflopen, maar gelooft wel dat het bestuur tevreden is over hem. 

Met 4 op 24 boekt Standard nochtans zwakke resultaten. "Dat is nu niet aan de orde. Toen ik tekende, was ik degene die voorstelde om het voor zes maanden te doen, zonder optie. Sindsdien doe ik elke dag mijn werk en ik denk dat ik dat goed doe, ook al zie je dat niet altijd terug in de resultaten", benadrukt hij bij Het Belang Van Limburg.

"De collectieve prestatie in Genk was een van de betere van dit seizoen. De komende weken zullen duidelijkheid brengen, maar voorlopig concentreer ik mij op onze doelstellingen: Play-Off 2 halen en de beker winnen."

Met KAA Gent treft Standard nu een tegenstander van formaat. "Een belangrijke match", vertelt Leye. “We beschouwen het als een bekerwedstrijd. Ons doel is en blijft de top acht. Zolang het kan, gaan we er vol voor. Het seizoen van een club als Standard mag niet op 25 april (de dag van de bekerfinale, red.) eindigen."