Antwerp moet Odoi bedanken voor aanwinst: Toen ben ik ervoor gegaan

Antwerp moet Odoi bedanken voor aanwinst: "Toen ben ik ervoor gegaan"

Royal Antwerp FC pakte afgelopen winter niet stevig uit op de transfermarkt, maar haalde met Maxim Le Marchand wel een opvallende naam in huis. De Fransman presteert ook steeds beter bij The Great Old en Antwerp mag onder andere Denis Odoi bedanken voor zijn komst.

Antwerp haalde Le Marchand weg bij het Engelse Fulham FC, waar hij samenspeelde met Odoi. De twee waren ook goed bevriend en Le Marchand kreeg van Odoi raad om voor Antwerp te kiezen. Ik had een jaar geleden al contact met Antwerp gehad, maar het was vooral Odoi die over de club sprak", geeft Le Marchand aan bij RTBF.

"Mijn situatie in Londen was ingewikkeld: ik kreeg er geen speeltijd meer. Denis vertelde me dat Antwerp een traditieclub is, die vol wordt heropgebouwd en ondersteund wordt door vurige supporters. Ik checkte deze informatie nog op Google en toen ben ik ervoor gegaan", aldus de Fransman.

De verdediger wordt nog tot het einde van het seizoen gehuurd van Fulham en kan in de strijd om Europees voetbal nog een belangrijke pion worden voor Antwerp.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie