Trebel over zijn toekomst bij Anderlecht: Dan zou ik vertrekken

Trebel over zijn toekomst bij Anderlecht: "Dan zou ik vertrekken"

02-04-2021 08:15

Adrien Trebel is terug boven water gekomen bij Anderlecht. De ervaren middenvelder heeft er nog een contract tot 2023, maar zou wel instemmen met een vertrek. Dat bevestigt hij aan Het Laatste Nieuws. 

"Ik heb nog een contract tot 2023, dat ik destijds getekend heb omdat ik hier iets wilde neerzetten", verduidelijkt de Fransman. "Ik heb goesting om mijn schouders onder dit project te zetten, want ik voel me goed bij Anderlecht. De supporters appreciëren me, de ambiance is top, mijn familie is hier gelukkig. Maar als Anderlecht vraagt om te vertrekken, dan vertrek ik. Ik wil meedenken."

Salaris inleveren is voorlopig nog geen optie. "Eerlijk: daar heb ik voorlopig met niemand binnen de club over gesproken. Nochtans zit ik regelmatig samen met Peter Verbeke, er is met Wouter Vandenhaute ook een nieuwe voorzitter, het zijn mensen die het beste met Anderlecht voorhebben."

Trebel kan nog niet zeggen of hij blijft of vertrekt. "Dat weet je nooit. Het is vandaag ook geen thema. Ik denk alleen maar aan het seizoenseinde. We zullen nog knappe dingen laten zien", houdt hij de boot voorlopig af.