Anderlecht neemt mogelijk al afscheid van Hahn: 'Oude club wil vernieuwen'

Anderlecht neemt mogelijk al afscheid van Hahn: 'Oude club wil vernieuwen'

Gepubliceerd: donderdag 1 april 2021 om 09:01do 01-04-2021 om 09:01

Door de blessure van Hendrik Van Crombrugge moest RSC Anderlecht halsoverkop op zoek naar een nieuwe doelman. De transfervrije Warner Hahn vulde die behoefte in, maar tot op heden staat hij helemaal in de schaduw van Timon Wellenreuther. Mogelijk verlaat hij Brussel zonder één speelminuut op de teller.

Een oud-club van Hahn heeft namelijk een ballonnetje opgelaten over een terugkeer: PEC Zwolle. Daar begint Art Langeler volgend seizoen aan zijn tweede termijn. Dat gaat hij doen met een flink gewijzigd elftal: de clubleiding heeft aan negen spelers laten weten hun contract formeel op te zeggen. In de zoektocht naar nieuwe spelers komt al snel de naam van Hahn naar boven in het geruchtencircuit.

De Blauwvingers moeten ook op zoek naar een nieuwe keeper en De Stentor laat de naam van Hahn vallen. De sluitpost kende in 2014/2015 al een succesvolle periode bij PEC. Afgelopen winter streek hij dus in België neer, maar bij Anderlecht is hij tweede keus ten voordele van de nochtans niet onbesproken Wellenreuther. Het is de vraag of de keeper na een half jaartje alweer van plan is om te vertrekken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws