Inter is duidelijk: ‘Geen enkel bod hoog genoeg om Lukaku deze zomer te kopen’

Inter is duidelijk: ‘Geen enkel bod hoog genoeg om Lukaku deze zomer te kopen’

30-03-2021 18:30 Laatste update: 18:45
2

De geruchtenmolen rond Romelu Lukaku draait dit seizoen op volle toeren. Er zou interesse zijn vanuit Manchester, waar Pep Guardiola in Lukaku een gedroomde opvolger van de vertrekkende Sergio Aguero ziet. Zo ver wil Inter het echter niet laten komen. Lukaku is té belangrijk voor de club.

Zo weet het nieuwsmedium Sempre Inter dat de club drie spelers heeft aangeduid die absoluut niet weg mogen aankomende zomer. Het gaat om Nicolo Barella, Alessandro Bastoni, en Romelu Lukaku. Het drietal zou te belangrijk zijn voor het sportieve project van Inter. Volgens het nieuwsmedium zal de Italiaanse club zelfs geen onderhandelingen opstarten met geïnteresseerde clubs.

Guardiola en City lijken dus op zoek te moeten gaan naar een alternatief. Ook Barcelona zou interesse hebben in Lukaku. Door de financiële situatie van Barça leek dat echter bij aanvang al een onmogelijk project. Lukaku zelf lijkt zich dan weer te kunnen verheugen op een extra seizoen met coach Antonio Conte. De T1 zou nog zeker tot 2022 aanblijven.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie