Onthuld: 'Topmakelaar wil Martinez terug naar Engeland loodsen'

Onthuld: 'Topmakelaar wil Martinez terug naar Engeland loodsen'

23-03-2021 13:27 Laatste update: 13:37
20

Gaat Roberto Martinez na het EK zijn koffers pakken bij de Rode Duivels? Volgens Sport/Voetbalmagazine kan dat. Zijn makelaar Pini Zahavi hoopt hem dan terug naar Engeland te loodsen. 

Zahavi staat al sinds het WK in Rusland nauw in contact met Martinez. De Israëliër wordt gezien als één van drie grootste makelaars ter wereld, samen met Jonathan Barnett en Mino Raiola. Hij heeft contacten bij de grootste clubs van Europa.

Onlangs werd er via een videoconferentie nog contact gelegd met een derde tussenpersoon. Zahavi wil Martinez in de zomer terug naar het Verenigd Koninkrijk brengen, waar hij al werkte bij Swansea City, Wigan en Everton. Martinez heeft bij de Rode Duivels nog een contract tot december 2022, maar twijfelt zelf of hij dat contract wel wil uitdoen. De gouden generatie is namelijk stilaan aan het verdwijnen. 

De twijfels bij de toekomst van Martinez zijn evenwel niet nieuw. In zijn periode als bondscoach werd hij al gelinkt aan Saudi-Arabië, Arsenal, FC Barcelona en onlangs nog aan Celtic.