Grote zorgen om Hazard: Mogelijkheid dat hij nooit meer kan spelen

Grote zorgen om Hazard: "Mogelijkheid dat hij nooit meer kan spelen"

20-03-2021 22:18
3

Opnieuw een blessure voor Eden Hazard, opnieuw zorgen voor de Rode Duivel. Hazard blijft maar sukkelen met blessures en lijkt maar niet fit te geraken. Inmiddels wordt er ook al stevig getwijfeld over zijn toekomst.

Hazard moet opnieuw afrekenen met een nieuwe blessure en er werd even gespeculeerd dat de Rode Duivel een operatie zou ondergaan om de problemen op te lossen. Real Madrid zag dat niet zitten en volgens de dr. José Gonzalez, de Spaanse dokter van Atlético Madrid, kan een nieuwe operatie ook voor grote problemen gaan zorgen bij Hazard.

Gonzalez stelt tegenover Ondacero namelijk dat een derde enkeloperatie weleens carrière bedreigend kan zijn. "Een derde operatie aan de enkel van Hazard is erg risicovol. Er is een mogelijkheid dat hij nooit meer zou kunnen spelen", zegt hij.

De Spaanse dokter weet wel hoe Hazard opnieuw fit kan geraken, zonder operatie. "Hazard moet meer groepstrainingen krijgen vooraleer hij wedstrijdminuten maakt. Als je terugkeert van een lange blessure zonder veel te trainen, is het logisch dat je snel hervalt", geeft hij aan.