Real Madrid stelt nieuwe spierblessure vast bij Hazard

Real Madrid stelt nieuwe spierblessure vast bij Hazard

15-03-2021 14:19 Laatste update: 14:59
12

Vorige week kregen we nog hoopgevend nieuws te horen over Eden Hazard. Zo was hij terug fit en klaar om te spelen. Afgelopen weekend mocht hij zelfs een kwartier voor tijd invallen tegen Elche met Real Madrid. Maar nu meldt de club op haar website dat er opnieuw een blessure is vastgesteld.  

Na de tests die maandag zijn uitgevoerd op Hazard heeft het medisch team van Real Madrid een nieuwe spierblessure vastgesteld. Het zou gaan om een blessure in de rechter psoas. Dat is een spier die zich diep in het lichaam bevindt tussen de bovenkant van het dijbeen en de onderzijde van de wervelkolom. Het is afwachten hoe de blessure zal evolueren.  

Een zware domper voor de Rode Duivel en Real Madrid. Hazard was nog maar net hersteld van zijn vorige blessure en nu staat hij dus weer aan de kant. De kwalificatie interlands die binnenkort gespeeld worden zullen allicht te vroeg komen voor de aanvoerder van de nationale ploeg. Tussen 24 en 30 maart nemen de Rode Duivels het op tegen Wales, Tsjechië en Wit-Rusland. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie