Duel tussen Charleroi en STVV levert geen winnaar op

Duel tussen Charleroi en STVV levert geen winnaar op

Gepubliceerd: vrijdag 5 maart 2021 om 22:38vr 05-03-2021 om 22:38

Sporting Charleroi en STVV mochten vrijdag speeldag 30 van de Jupiler Pro League openen. De wedstrijd kon amper boeien en na negentig minuten stond er dan ook 0-0 op het bord.

Het veld in het zwarte land lag er niet optimaal bij. Het had haar effect op het voetbal in Charleroi – STVV. Beide ploegen leken vooral blij te zijn dat ze de nul konden houden. De kansen in de eerste helft waren heel eenvoudig op één hand te tellen. Botaka kreeg de beste mogelijkheid, maar geraakte niet voorbij Schmidt.

Met Teodorczyk en Nicholson bracht Belhocine na de pauze twee offensieve krachten in de ploeg. Veel leverde die ingreep evenwel niet op. Suzuki, misschien wel de meest bedrijvige speler van STVV, moest dan weer vervroegd naar de kant met een blessure. Ook dat had geen positieve invloed op het aantal kansen.

In het slotkwartier zette Charleroi dan toch eindelijk wat meer druk naar voren. Zonder resultaat. Zo bleef het 0-0 in Charleroi – STVV. Door de draw moet STVV toch nog altijd een beetje naar achteren kijken. Charleroi doet dan weer een slechte zaak met het oog op Play-Off 1.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws