Clement weer terug van weggeweest: Ik ben nog nooit zo ziek en zo moe geweest

Clement weer terug van weggeweest: "Ik ben nog nooit zo ziek en zo moe geweest"

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 14:46wo 03-03-2021 om 14:46

Als Club Brugge voor de dubbel wil gaan, zal het een vette kluif hebben aan Standard Luik in de kwartfinales van de Croky Cup. Gelukkig recupereert de koploper net op tijd enkele eerdere corona-afwezigen. Ook Philippe Clement is weer van de partij.

De trainer moest zelf een tweetal weken verstek geven door een coronabesmetting, net als de rest van zijn staf overigens. "Het is hectisch geweest. Ik ben nog nooit zo ziek en zo moe geweest en er waren zoveel wedstrijden en meetings. Ik wil iedereen nog eens bedanken voor de manier waarop ze die veertien dagen hebben doorgebracht", aldus Clement op zijn perspraatje.

"Ik heb alles gezien en gevolgd, ook de trainingen. Niet dat ik 'Big Brother' heb gespeeld", verzekert Clement, "maar iedereen was enorm teleurgesteld na die match tegen Kiev. De groep heeft er het maximum uitgehaald en ik ben heel trots op iedereen die ervoor gezorgd heeft dat er weinig anders was voor de spelers."

Inmiddels liggen de grootste coronaperikelen achter de rug. Zo zijn jongens als Noa Lang, Mats Rits en Hans Vanaken in Luik weer beschikbaar. "Je kan niet meer verwachten dan hun totale inzet en beleving. Ik weet dat dit het geval zal zijn morgen, alleen zullen sommige jongens fysisch nog niet top zijn. Daarmee gaan we rekening mee moeten houden en dan is het aan de andere jongens om dat op te vangen", besluit Clement.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws