Club Brugge maakt ook drie nieuwe leden in Raad van Bestuur bekend

Club Brugge maakt ook drie nieuwe leden in Raad van Bestuur bekend

Gepubliceerd: woensdag 3 maart 2021 om 10:25wo 03-03-2021 om 10:25

Club Brugge heeft de plannen tot de lancering van een beursintroductie (IPO) bekendgemaakt. Ook zullen er drie nieuwe leden in de Raad van Bestuur toetreden: Sangeeta Desai, Lucy Quist en Cind Du Bois.

‘Naar verwachting zal het Aanbod de verkoop van bestaande aandelen omvatten, zonder dat hierbij nieuwe aandelen worden uitgegeven. De voorgenomen IPO zal naar verwachting de verkoop van een deel van de gewone aandelen van Club Brugge omvatten, aangehouden door Grizzly Sports NV, een vehikel waarvan Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Jan Boone en Peter Vanhecke de belangrijke aandeelhouders zullen zijn en die samen, voorafgaand aan het Aanbod, 94,34% van de aandelen in hun bezit zullen hebben’, staat te lezen op de webstek van Club Brugge over de beursgang.

De Raad van Bestuur wordt uitgebreid. ‘Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert zullen hun respectievelijke functies van Voorzitter en CEO van Club Brugge behouden. Club Brugge heeft een ervaren managementteam, dat bestaat uit personen met relevante ervaring op sport-, commercieel en financieel vlak. Bij de afsluiting van de IPO zullen drie nieuwe onafhankelijke bestuurders zich aansluiten bij de Voorzitter, CEO en andere huidige leden van de Raad van Bestuur (Jan Boone en Peter Vanhecke): Sangeeta Desai, Lucy Quist en Cind Du Bois’, klinkt het in een statement.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws