Vercauteren krijgt ervan langs na nederlaag: 'Volgend jaar graag andere coach'

Vercauteren krijgt ervan langs na nederlaag: 'Volgend jaar graag andere coach'

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 23:10ma 01-03-2021 om 23:10

Royal Antwerp FC zal nog moeten knokken voor haar stekje bij de eerste vier in het klassement. Op bezoek bij Oud-Heverlee Leuven kreeg The Great Old een uitgelezen kans om een gouden zaak te doen, maar na een inspiratieloze vertoning ging het de boot in: 2-0. Frank Vercauteren is de gebeten hond bij het Antwerp-publiek.

De ervaren trainer, die begin januari Ivan Leko kwam vervangen op de Bosuil, startte met de nodige driepunters aan zijn ambtstermijn in Antwerpen. De voorbije vijf wedstrijden slaagden zijn troepen er echter niet meer in om te winnen. Bovenop de uitschakeling in de Croky Cup en de Europa League komt nu een mogelijk lastige strijd om Play-Off 1.

Meer nog dan de resultaten baart het geleverde spel de Antwerp-fans zorgen, zo valt te lezen op sociale media. Vooral het gebrek aan overgave en de laattijdige wissels van Vercauteren worden op de korrel genomen, net als de overwegend defensieve ingesteldheid van de trainer. Zaterdag zal Stamnummer Eén uit een ander vaatje moeten tappen. Dan komt KV Kortrijk over de vloer.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Valt Vercauteren veel te verwijten bij Antwerp?

Ja, hij is de hoofdverantwoordelijke
29%
Ja, hij is één van de verantwoordelijken
37%
Nee, er zijn andere oorzaken
33%
(595 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws