RSC Anderlecht heeft me die zomer een beetje geblokkeerd

"RSC Anderlecht heeft me die zomer een beetje geblokkeerd"

Gepubliceerd: maandag 1 maart 2021 om 19:30ma 01-03-2021 om 19:30

RSC Anderlecht neemt het binnenkort in de Beker van België op tegen Cercle Brugge. Een speciale partij voor Thomas Didillon, die in het verleden uitkwam voor Anderlecht. Hoe ze bij paars-wit afscheid van hem namen, is Didillon nog niet vergeten.

 Na een goed seizoen bij Anderlecht was er heel wat buitenlandse interesse voor Didillon, maar mocht hij niet vertrekken van de club. Vincent Kompany hield hem aan boord, maar deed na een slechte partij ook niet langer een beroep op de Fransman. Hendrik Van Crombrugge werd aangetrokken en Didillon verdween naar het achterplan.

"Ik had in ieder geval liever gehad dat ze naar me toe waren gekomen en gewoon hadden gezegd: we rekenen niet op je", zegt Didillon daarover in Sport/Voetbalmagazine. "Op dat moment waren er clubs geïnteresseerd, we hadden een oplossing kunnen vinden. Die zomer heeft me een beetje geblokkeerd", aldus de Fransman.

Wraak
Van revanche tegen Anderlecht wil Didillon echter niet spreken. "Verlangen naar revanche zou negatieve energie zijn. Als ik tegen mezelf zeg dat ik een bal absoluut moet pakken bij wijze van wraak, zou dat niet de beste beslissing zijn", klinkt het.

"Ik hou niet van het woord 'wraak', dat is niet productief. In mijn visie op de wereld kan dat niet omdat het alles verstoort wat ik door de week opzet om te presteren. Mezelf forceren om iemand iets te bewijzen, dat ligt niet in mijn aard", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws