Vercauteren met de handen in het haar: 'Antwerp mist negen jongens met kwalen'

Vercauteren met de handen in het haar: 'Antwerp mist negen jongens met kwalen'

27-02-2021 13:46
39

Na de billenkoek in Glasgow moet Royal Antwerp FC zich volledig richten op het Belgische front. De verplaatsing naar Oud-Heverlee Leuven van maandagavond kan een beslissende stap richting Play-Off 1 betekenen. In zijn zoektocht naar de drie punten zal Frank Vercauteren echter érg creatief moeten puzzelen.

Antwerp wordt al een tijdje geteisterd door blessures en de wedstrijd tegen de Rangers heeft daar geen deugd aangedaan, wel integendeel. Liefst negen jongens zijn onbeschikbaar of hoogst twijfelachtig voor de reis naar Den Dreef, somt Het Laatste Nieuws op. Alexis De Sart en Faris Haroun zijn er zeker neit bij, maar dat is al een tijdje zo. Tegen Sint-Truiden vierde Dieumerci Mbokani dan weer zijn rentree. Die is hem blijkbaar slecht bevallen, want ook de aanvalsleider is een twijfelgeval.

In doel zal Ortwin De Wolf de honneurs waarnemen, want zowel Jean Butez als Alireza Beiranvand zijn onvoldoende fit. Ook Jérémy Gelin, Koji Miyoshi en Martin Hongla zouden in Leuven afwezig kunnen zijn. Dat trio kwam afgelopen donderdag nochtans nog in actie in Schotland. Tot slot heeft Dylan Batubinsika al enkele weken pijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie