Storm: Ik had hem eerlijk gezegd niet zien staan

Storm: "Ik had hem eerlijk gezegd niet zien staan"

Gepubliceerd: vrijdag 26 februari 2021 om 21:29vr 26-02-2021 om 21:29

Nikola Storm is na enkele weken inactiviteit weer aardig op dreef bij KV Mechelen. De flankaanvaller was de voorbije drie wedstrijden telkens beslissend voor zijn ploeg. Ook tegen KAA Gent deed hij de netten trillen, maar miste nog enkele open kansen.

KV Mechelen en KAA Gent hielden elkaar in evenwicht met een 1-1 gelijkspel. De wedstrijd stond bol van de open doelkansen maar toch werden er maar twee doelpunten gescoord. Roman Yaremchuk scoorde het openingsdoelpunt maar Nikola Storm hing de bordjes gelijk. Over mijn prestatie en mijn doelpunt was ik op zich wel tevreden. Uiteraard kwam er ook een stukje frustratie bij kijken. Ik had de winning goal aan de voet", liet Storm weten aan de Gazet van Antwerpen.

Storm kreeg nog enkele open doelkansen om KV Mechelen het winnende doelpunt te schenken maar was niet zuiver genoeg in de afwerking. "Ik heb die gemiste kansen nog eens geanalyseerd. Vooral op die lange bal waarbij Geof ( Hairemans, red. ) mij diep stuurde, had ik beter moeten doen. Breed leggen naar Kerim ( Mrabti, red .) resulteerde ongetwijfeld altijd in een doelpunt, maar ik had hem eerlijk gezegd niet zien staan. Bij de andere mogelijkheden viel er mij weinig te verwijten, vond ik. Daarom is het zuur dat je achteraf hoort dat Storm drie open kansen miste", aldus Storm over zijn wedstrijd tegen KAA Gent.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws