Contractverlenging bij Mechelen of einde carrière Defour? Over nagedacht

Contractverlenging bij Mechelen of einde carrière Defour? "Over nagedacht"

Gepubliceerd: donderdag 25 februari 2021 om 18:44do 25-02-2021 om 18:44

Het blijft bijzonder onduidelijk waar de toekomst van Steven Defour ligt. De middenvelder heeft een aflopend contract bij KV Mechelen, waar men nadenkt over een verlenging. Al zit het einde van zijn carrière er mogelijk ook in.

Bij KV Mechelen sluit men een contractverlenging van Defour nog niet uit en ook de middenvelder zelf lijkt wel zin te hebben in een extra seizoen. "Uiteraard heb ik al met KV gesproken", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine. "En binnen afzienbare tijd zou alles moeten geregeld zijn."

De kans zit er echter ook in dat Defour, die inmiddels 32 jaar oud is, gewoon stopt met voetballen. "Ik denk in elk geval dat je op een bepaald moment toch moet stoppen. Dat is iets waar ik al mee in mijn hoofd gezeten heb. Het zijn discussies die al plaatsgevonden hebben, dus spreekt het voor zich dat ik daarover nadenk."

Al wil Defour daar zeker nog geen datum op vastplakken. "We zullen op het einde van het seizoen wel zien hoe mijn lichaam zich voelt", besluit hij.
Ook dit seizoen bleef Defour niet bespaard van de blessures. Hij speelde dit seizoen nog maar elf partijen voor KV Mechelen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws