Vercauteren vreest niet voor provocatie Lamkel Zé: Hij is volwassen genoeg

Vercauteren vreest niet voor provocatie Lamkel Zé: "Hij is volwassen genoeg"

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 22:00wo 24-02-2021 om 22:00

Royal Antwerp FC gaat donderdag op zoek naar kwalificatie in de Europa League. Dan moet het wel voorbij Rangers FC geraken. Bij Antwerp rekent men onder andere op Didier Lamkel Zé. Al is het nog maar de vraag of hij ook mentaal helemaal 100% voor de dag zal komen.

In de Schotse pers werd er de voorbije dagen al gesuggereerd om Lamkel Zé te provoceren en hem zo uit de wedstrijd te houden. Frank Vercauteren vreest daar niet voor. "Ik ga daar niet veel tijd aan besteden. Hij is volwassen genoeg om daar tegen te kunnen. Hij weet dat ze hem elke wedstrijd proberen uit te dagen en dat is iets dat we elke week tegen hem herhalen", klinkt het bij Sporza.

Na de 3-4 in de heenwedstrijd moet Antwerp wel stevig aan de bak. "We moeten ervoor zorgen dat we in de eerste plaats defensief beter doen, maar ook dat we offensief iets brengen. We zullen initiatief moeten nemen, want we moeten scoren", zegt Vercauteren.

De trainer van Antwerp beseft echter dat het niet makkelijk zal worden. "Rangers is favoriet, maar we leggen ons niet neer bij de uitschakeling. Het wordt zaak om een balans te vinden tussen organisatie en op zoek gaan naar doelpunten", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws