Tumult bij Waasland-Beveren afgelopen jaar: “Dat doet wat met een mens”

Tumult bij Waasland-Beveren afgelopen jaar: “Dat doet wat met een mens”

Gepubliceerd: woensdag 24 februari 2021 om 15:27wo 24-02-2021 om 15:27

Waasland-Beveren kende vorig jaar een tumultueuze periode. De club zat lang in onzekerheid of het daadwerkelijk in 1A zou mogen blijven spelen. Er werden ook heel wat veranderingen doorgevoerd. Technisch directeur Roger Stilz laat zich uit over de situatie.

Waasland-Beveren kreeg met Stilz een nieuwe TD. “Iets is wel duidelijk en daar moeten we niet rond de pot draaien: er is met deze ploeg in één jaar heel veel gebeurd. Eerst moeten zakken, dan via de groene tafel weer stijgen, gekocht worden door een investeerder, de komst van een sportief directeur die twee maanden later weer vertrekt, een nieuwe CEO, nog een sportief directeur...”

De situatie heeft voor veel kopzorgen gezorgd. “Dat doet wat met de mensen die hier werken. Met spelers, de trainer. Dit was geen normaal seizoen. Maar: ik ben aangenaam verrast door de fighting spirit in deze ploeg. Daarom denk ik vandaag dat het spannend zal blijven, wellicht tot de laatste speeldag. Maar dat vermoedde u ongetwijfeld al”, aldus Stilz tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws