Club Brugge heeft nog amper één punt nodig na verlies van Anderlecht

Club Brugge heeft nog amper één punt nodig na verlies van Anderlecht

Gepubliceerd: zondag 21 februari 2021 om 16:15zo 21-02-2021 om 16:15

Laatste update: maandag 22 februari 2021 om 09:30ma 22-02-2021 om 09:30

Club Brugge kan voor een knappe prestatie zorgen op deze speeldag. Met nog liefst zes speeldagen te gaan kan het al mathematisch zeker zijn van Play-Off 1. Een punt tegen OH Leuven is daarvoor al voldoende. 

Door de nederlaag van Anderlecht kan paars-wit de leider sowieso niet meer pakken in de reguliere competitie. Het staat achttien punten achter. Zelfs als Anderlecht 18 op 18 haalt en Club haalt niets meer, dan blijft Blauw-Zwart nog voor hen op basis van gewonnen wedstrijden.

Samen met de ploegen die nu al in Play-Off 1 staan is OH Leuven de enige club die Club in theorie nog kan bedreigen. Het moet dan op zijn minst wel winnen van Club op maandag en daarna nog alle wedstrijden winnen. Kortom: niets waar Club zich zorgen over moet maken.

De prestatie van Club is extra knap omdat het ook nog een match achterligt ten opzichte van de concurrenten. Vorige week ging de match tegen Charleroi niet door omdat het veld onbespeelbaar was. Zelfs met een match minder heeft Club een straat voorsprong op de concurrentie. 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws