Kalendermaker maakt bekend: Anderlecht, Genk en Club Brugge kennen bekerdatum

Kalendermaker maakt bekend: Anderlecht, Genk en Club Brugge kennen bekerdatum

Gepubliceerd: maandag 15 februari 2021 om 18:30ma 15-02-2021 om 18:30

Binnenkort staan er weer bekerduels op het programma en krijgen we de kwartfinales van de Croky Cup te zien. Die worden ook over één wedstrijd beslist. De speeldata voor die wedstrijden zijn nu ook bekend.

Op woensdag 3 maart openen KAS Eupen en KAA Gent het bekergeweld met een onderlinge partij om 18u00. Dat maakt de Pro League bekend via de officiële kanalen. Enkele uren later mag RSC Anderlecht Cercle Brugge ontvangen. Het zal ongetiwijfeld ook belust zijn op revanche na het 0-0 gelijkspel van afgelopen weekend.

Een dag later krijgen we opnieuw bekervoetbal te zien en begint KRC Genk er om 18u00 aan met een wedstrijd tegen KV Mechelen. Afsluiten doen we met de bekertopper tussen Standard en Club Brugge, die om 20u45 wordt gespeeld. Die laatste wedstrijd wordt ook uitgezonden op Sporza.

De winnaars van die duels gaan door naar de halve finale, die ook in één duel wordt afgewerkt. Die duels zullen doorgaan tussen 12 en 14 maart. De finale van de Croky Cup wordt gespeeld in het weekend van 24 en 25 april.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws