Mechelen-verdediger: We hopen om binnenkort mét supporters te spelen

Mechelen-verdediger: "We hopen om binnenkort mét supporters te spelen"

12-02-2021 14:45 Laatste update: 14:55
5

KV Mechelen is in de competitie aan een sterke reeks bezig, maar ook in de beker gaat het Malinwa voor de wind. Op het veld van K. Beerschot V.A wonnen de troepen van Wouter Vrancken met 0-1. Bij Mechelen hopen ze alvast dat er snel weer toeschouwers in het stadion mogen.

Twee jaar geleden won Mechelen voor het laatst de beker. Ook nu hoopt Thibault Peyre ver te geraken, al mist hij wel de trouwe supporters. "We hopen om de volgende wedstrijden misschien met supporters te spelen, maar we weten ook dat dat moeilijk zal worden. Hoe dan ook, of ze nu voor hun scherm zitten of in het stadion, we weten dat ze ons steunen, dus dat zal hoe dan ook steun geven", vertelt de Fransman op de clubwebsite.

Op het veld van Beerschot werd het een klinische overwinning voor Mechelen. "We houden nog eens de nul dus dat is heel fijn als verdediger. Ik ben blij met de kwalificatie, maar ook met de manier waarop. Het was een moeilijke match die we echt wel moesten winnen. Dat is uiteindelijk gelukt, nu hopen we zo ver mogelijk te geraken", aldus Peyre.