UPDATE; 'Club Brugge bood 10 miljoen en korting op Krmencik'

UPDATE; 'Club Brugge bood 10 miljoen en korting op Krmencik'

12-02-2021 09:17 Laatste update: 15-02-2021 16:50
36

Club Brugge besloot deze winter om Tahith Chong en Nabil Dirar naar België te halen. Beide heren moeten voor extra concurrentie zorgen op de flanken, maar ook Christos Tzolis werd gelinkt aan de Bruggelingen.

Het Griekse toptalent overtuigt momenteel bij PAOK en kon Club Brugge ook overtuigen om een bod uit te brengen. Volgens Het Laatste Nieuws was Club Brugge bereid om maar liefst acht miljoen euro plus Michael Krmencik te betalen voor Tzolis. PAOK ging echter niet in op dat bod.

De Griekse ploeg wil de absolute jackpot voor Tzolis, die op amper negentienjarige leeftijd al uitblinkt bij PAOK. Inmiddels kan het wel rekenen op Krmencik, die maar blijft scoren voor de Grieken en aan vijf doelpunten in negen partijen zit. Dat zou Club Brugge komende zomer kunnen helpen in de onderhandelingen over Tzolis.

De Griekse middenvelder speelde dit seizoen al 31 partijen voor PAOK. Daarin was hij goed voor dertien doelpunten en zeven assists.

Update: Club Brugge wil blijkbaar nog verder gaan voor Tzolis. Volgens de Griekse journalist Nikos Toskitsis bedroeg het laatste bod van Blauw-Zwart op Tzolis maar liefst tien miljoen euro. Daarbij wilde Club Brugge ook een korting geven van vijftig procent op de aankoopsom van Krmencik. PAOK was evenwel niet onder de indruk van de aanbieding. Ook PSV, Dortmund en Manchester United volgen de prestaties van Tzolis op de voet.