Eerlijk gezegd: ik vrees dat de kloof van Club Brugge nog groter wordt

"Eerlijk gezegd: ik vrees dat de kloof van Club Brugge nog groter wordt"

04-02-2021 12:15 Laatste update: 12:24
52

Kan iemand Club Brugge nog van de titel houden? Het verschil met achtervolgers KRC Genk en Antwerp is nu veertien punten. Eddy Snelders vreest zelfs dat Club enkele jaren ongenaakbaar zal blijven. 

"Het is te hopen dat de voorsprong van Club Brugge niet te extreem wordt, zodat er toch nog een beetje spanning overblijft in de Play-Offs", aldus Snelders bij De Witte Duivel. "Club heeft eind 2020 een beetje gesputterd, maar nu toont het zijn meesterschap. En eerlijk gezegd, ik vrees dat de kloof nog groter wordt. En dan denk ik niet alleen aan dit seizoen."

Club speelt momenteel op een heel ander niveau dan de rest. "Kijk naar de aankopen die Club heeft gedaan en de financiële mogelijkheden die het heeft. Nee, het ziet er niet zo best uit voor de concurrentie de volgende jaren. Door Diatta weg te doen, was er wat extra armslag en Club heeft naar mijn gevoel adequaat toegeslagen."

De winteraankopen gaan volgens Snelders slagen. "Het lukte al met Sobol, maar Denswil is beter. En Dost is natuurlijk een geweldige versterking. Ik ben ook benieuwd voor die Chong. Ik zag hem vorig seizoen een paar keer invallen bij United en ik vond dat hij geen slechte indruk maakte."