Haller ontbreekt op Europa League-lijst van Ajax: 'Onderzoeken waar het misging'

Haller ontbreekt op Europa League-lijst van Ajax: 'Onderzoeken waar het misging'

04-02-2021 09:00
3

De UEFA heeft de selecties van alle teams die na de winterstop in Europees verband voetballen bekend gemaakt. Ook Ajax heeft de lijst doorgegeven, maar daar ontbreekt Sébastien Haller. Volgens NU.nl bestaat de kans dat hij geen Europa League-wedstrijden mag spelen.

De Europese voetbalbond heeft de selecties woensdag bekend gemaakt. Een woordvoerder van Ajax laat tegenover NU.nl weten dat er ergens een fout is gemaakt. "Het klopt inderdaad dat Haller niet op de lijst staat", zegt hij. "We zijn met de KNVB en de UEFA aan het uitzoeken waar het mis is gegaan."

Als de fout bij de Amsterdammers ligt, zal Haller dit seizoen geen Europese wedstrijden mogen spelen voor Ajax. Op 18 februari spelen de Amsterdammers hun eerste wedstrijd tegen OSC Lille en een week later krijgen ze de Fransen op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Of de Franse spits daar bij zal mogen zijn, moet nog blijken. Naar verluidt zal de UEFA donderdag met duidelijkheid komen.

Oussama Idrissi, die van Sevilla overkwam en dit seizoen ook al in continentaal verband voor AZ speelde, staat wél op de lijst. Hij gaat rugnummer 9 dragen. Daarnaast is ook Quincy Promes nog in de selectie terug te vinden. Hij staat voor een transfer naar Spartak Moskou.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie