Bornauw blijft ondanks mislukt debuut voor Rode Duivels geloven in eigen kunnen

Bornauw blijft ondanks mislukt debuut voor Rode Duivels geloven in eigen kunnen

30-01-2021 23:15
7

Sebastiaan Bornauw mag zich sinds kort international noemen en mocht enkele maanden geleden proeven van interlandvoetbal. Een succes werd dat echter niet, al wil Bornauw dat vooral achter zich laten.

Tegen Ivoorkust ging Bornauw nog een penaltyfout en ook tegen Zwitserland zag hij er niet al te best uit. Geen droomdebuut dus bij de Rode Duivels, waar Bornauw al flink wat kritiek voor kreeg. "Iedereen heeft recht op zijn mening, daar ben ik niet mee bezig", geeft Bornauw aan in Het Laatste Nieuws.

"De ontgoocheling die ik ervoer, kwam louter uit mezelf. Ik heb dit moeten verwerken, wat niet makkelijk was. Het was niet goed. Hoe dat kwam, die vraag stel ik me nog steeds. Ik was en ben klaar voor de Rode Duivels. Anders draai je niet elke week mee in Duitsland", vervolgt Bornauw.

De verdediger wil er dan ook niet meer aan denken. "Ik heb het achter me gelaten. Dit zal me niet blijven achtervolgen. Ik hoop dat ik de volgende keer kan reageren. Nu ik ervan geproefd heb, wil ik dit nog eens beleven. Het EK? Bij Köln hebben we andere kopzorgen. We zien wel", besluit hij.