Vanhaezebrouck keert met Gent terug naar Anderlecht: Litteken is al lang weg

Vanhaezebrouck keert met Gent terug naar Anderlecht: "Litteken is al lang weg"

29-01-2021 15:00
8

KAA Gent trekt zondag naar RSC Anderlecht. Sowieso al een topper, maar voor Hein Vanhaezebrouck wordt het nog wat specialer. Zo is het zijn eerste wedstrijd in het Lotto Park na zijn ontslag als trainer van Anderlecht.

Toch relativeert de trainer van Gent het speciale karakter van de wedstrijd. "Ik ben sinds mijn ontslag nog niet teruggekeerd naar Anderlecht. Maar ik leef niet voor revanchegevoelens. Zo zit ik niet in elkaar. Mijn litteken na mijn operatie was zeker groter, dat van Anderlecht is al lang weg", citeert Het Nieuwsblad de trainer.

Vanhaezebrouck koos na zijn ontslag ook voor een periode van rust. "Ik heb toen vooral veel gereisd met de familie, een bewuste keuze. Ik kon perfect na één maand alweer herbeginnen. Er polsten ook in de maanden nadien veel ploegen", aldus de trainer van Gent.

Toch koos hij niet voor een nieuwe club. "Dan kwam ook die operatie: dat bracht ook nog wat vertraging. Ik blik zelf niet meer terug op die periode, want ik ben nu hier bezig. Jullie moeten dat maar doen", besloot Vanhaezebrouck.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie