Lang is weer de uitblinker bij Club Brugge: Ik moet kunnen zwerven

Lang is weer de uitblinker bij Club Brugge: "Ik moet kunnen zwerven"

Gepubliceerd: zondag 24 januari 2021 om 19:00zo 24-01-2021 om 19:00

Laatste update: zondag 24 januari 2021 om 19:02zo 24-01-2021 om 19:02

Noa Lang is niet meer te stoppen bij Club Brugge. Tegen KRC Genk leverde hij weer twee assists. Lang geniet vooral van de vrijheid die hij krijgt onder coach Philippe Clement. 

"Ik moet gewoon mijn eigen ruimtes zoeken, dan ben ik op mijn best", legt hij uit op de officiële website. "Ik ben niet de speler die aan de zijkant blijft staan, ik moet gewoon kunnen zwerven op het veld. Dan komen mijn kwaliteiten het meest naar boven."

Club kreeg KRC Genk snel naar de keel. "De eerste twintig minuten waren we echt de baas. We moesten gewoon die 2-0 maken, maar uit het niets stonden we opeens 1-2 achter. Ze waren gewoon twee keer voor de goal en het leer ging er twee keer in. Met zo’n spits van hen (Onuachu, red.) is het ook gewoon lastig om te verdedigen. Tijdens de rust zeiden we tegen elkaar om zo gewoon door te gaan zoals in de eerste helft. Dat hebben we in de tweede helft laten zien, dat we echt eenheid zijn."

Lang liep in de match bovendien ook twaalf kilometer. "Twaalf kilometer? Dat zag je op het einde. Het moet nog beter. Ik voelde mijn kuit al sinds de zeventigste minuut. Ik ben blij dat ik de negentig minuten heb volgemaakt. Dat gebeurt ook niet elke week. Ik voel me wel met de week sterker worden."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws