UPDATE: 'Anderlecht grijpt naast Siliki, die voor Genoa kiest'

UPDATE: 'Anderlecht grijpt naast Siliki, die voor Genoa kiest'

Gepubliceerd: maandag 11 januari 2021 om 21:49ma 11-01-2021 om 21:49

Laatste update: zaterdag 16 januari 2021 om 22:15za 16-01-2021 om 22:15

RSC Anderlecht nam maandag afscheid van Peter Zulj, de Oostenrijker werd verhuurd aan Göztepe. Maar Paars-Wit blijft niet bij de pakken zitten. Volgens Goal.com zou Anderlecht al een akkoord hebben bereikt met Stade Rennes over een middenvelder James Léa-Siliki. 

RSC Anderlecht maakte al twee transfers bekend met Mohamed Bouchouari en Warner Hahn en zou nu dichtbij een nieuwe transfer staan. Het zou gaan om een 24-jarige middenvelder. Beiden clubs bereikten al een akkord, enkel nog een persoonlijk akkoord van James Léa-Siliki staat een transfer nog in de weg maar goal.com verwacht geen problemen omtrent een definitieve afronding van de transfer. Léa-Siliki zou tot het einde van het seizoen worden gehuurd van de Franse topclub. Anderlecht bedong wél een aankoopoptie. 

Léa-Siliki was dit seizoen amper basisspeler bij de club van Jérémy Doku. De centrale middenvelder kwam in totaal drie keer in actie als basisspeler, en verzamelde ook drie invalbeurten. Bij Anderlecht moet hij op het middenveld de strijd aangaan met Sambi Lokonga, Cullen en Trebel. 

UPDATE: Siliki zal dan toch niet naar Anderlecht trekken. De middenvelder leek dicht bij een transfer naar paars-wit te staan, maar trekt uiteindelijk naar het Italiaanse Genoa. Volgens Téléfoot gaat het om een uitleenbeurt met een aankoopoptie van maar liefst vijf miljoen euro.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws