Zulte Waregem wint van Moeskroen, maar verliest doelpuntenmaker Vossen

09-01-2021 18:07 Laatste update: 18:10
3

SV Zulte Waregem heeft zaterdag een belangrijke zege geboekt. Het won met 1-0 van Royal Excel Moeskroen. Jelle Vossen scoorde vroeg, maar viel ook al snel uit bij Essevee.

2021 is perfect begonnen voor Zulte Waregem. Al na negen minuten kwam de thuisploeg op voorsprong. Vossen maakte het enige doelpunt van de match. Helaas voor de doelpuntenmaker ging het daarna mis. Slechts een paar minuten na zijn goal verliet hij geblesseerd het veld. Vossen had last van zijn dij.

Door de zege lijkt Zulte Waregem geen degradatiezorgen meer te hebben dit seizoen. Na een derde zege op rij in de Jupiler Pro League staat het nu zelfs op 8e plaats met 28 punten en kan zowaar weer naar boven kijken. Eupen blijft hangen op plaats 15. De Panda's tellen 20 punten.