UPDATE: ‘Frutos verkiest assistent Anderlecht te blijven ondanks interesse’

UPDATE: ‘Frutos verkiest assistent Anderlecht te blijven ondanks interesse’

04-01-2021 22:17 Laatste update: 05-01-2021 08:45
15

Sinds vorige zomer is Nicolas Frutos actief als assistent-trainer bij Anderlecht. De Argentijn werd destijds nog aangetrokken door Frank Vercauteren, maar mocht ook onder Vincent Kompany zijn job blijven uitoefenen bij Paars-Wit. Vandaag raakte bekend dat Frutos belangstelling geniet uit zijn thuisland. 

Volgens Argentijnse media, Sudinfo, zou Independiente werk willen maken van een terugkeer van Nicolas Frutos richting Argentinië. De ex-club van de Argentijn is namelijk op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. De huidige coach van Independiente, Lucas Pusineri, zou door de teleurstellende resultaten weldra mogen beschikken. Independiente is meteen ook de club waar Frutos speelde vooraleer hij richting Anderlecht vertrok in 2006. 

De krant meldt verder wel dat Frutos weinig oren zou hebben naar een terugkeer richting zijn thuisland. De Argentijn zou zich volledig willen focussen op zijn huidige job als assistent-trainer. 

Update: Volgens Het Nieuwsblad heeft Nicolas Frutos de interesse uit eigen land weggewuifd. De Argentijn kon naar Independiente, maar hij zou bij RSC Anderlecht willen blijven om zijn rol van assistent uit te oefenen.