Club Brugge en Genk de grootste kanshebbers, Anderlecht outsider voor titel

Club Brugge en Genk de grootste kanshebbers, Anderlecht outsider voor titel

02-01-2021 22:15
28

Nu we in 2021 begint men in de Belgische competitie aan de tweede fase van de reguliere competitie. In het bizarre coronajaar zal er ook een kampioen worden uitgeroepen. Maar wie pakt de titel?

Bij Unibet heeft men alvast een voorspelling gewaagd en lijkt de bookmaker te denken dat Club Brugge met de titel gaat gaan lopen. Het is volgens Unibet zelfs de grote favoriet en krijgt maar een odd van 1.30

Volgens het gokkantoor is KRC Genk, momenteel de nummer twee in de stand, naast Club Brugge de grootste kanshebber om de titel te pakken. Sporting Charleroi, dat op een derde plek staat, wordt niet gezien als een echte titelkandidaat en staat pas op vijfde plek qua titelkandidaten met een odd van 51.00.

Dan worden Royal Antwerp FC (21.00), de vijfde in de stand, en RSC Anderlecht (31.00), de vierde in de stand, toch meer gezien als kandidaten. Verder ziet men KAA Gent wel nog een opmars maken en wordt het als de zesde kandidaat naar voren geschoven. Met een odd van 101.00 is het geloof echter klein in de ploeg van Hein Vanhaezebrouck.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie