OFFICIEEL: Wilshere keert terug naar ex-club Bournemouth

OFFICIEEL: Wilshere keert terug naar ex-club Bournemouth

Gepubliceerd: donderdag 31 december 2020 om 09:45do 31-12-2020 om 09:45

Laatste update: maandag 18 januari 2021 om 18:49ma 18-01-2021 om 18:49

Jack Wilshere lijkt niet van plan om zijn carrière in Engeland voort te zetten. De middenvelder traint vanaf deze week mee bij Bournemouth, maar hoopt binnen afzienbare tijd een transfer naar een Major League Soccer-club te maken.

Dat meldt The Times. Wilshere gaat dus niet voor een club uit Engeland, maar hoopt in de Verenigde Staten aan de slag te kunnen. De startdatum van het nieuwe Major League Socces-seizoen is nog niet vastgesteld, maar er wordt verwacht dat er begin maart weer gevoetbald gaat worden in Amerika. Wilshere hoopt dan van de partij te zijn.

De middenvelder, zonder club na zijn vertrek bij West Ham United, houdt zijn conditie op peil bij Bournemouth en hoopt dat er binnen afzienbare tijd een club uit de Verenigde Staten voor hem op de stoep staat. Hij traint tot die tijd mee bij de ploeg van manager Jason Tindall.

Update: Jack Wilshere heeft een contract getekend bij Bournemouth. De middenvelder trainde mee bij The Cherries om zijn conditie op peil te houden, maakte een prima indruk en heeft maandag zijn handtekening gezet. Het wordt de tweede periode voor Wilshere bij Bournemouth: hij speelde er in het seizoen 2016/2017 ook al. Hij heeft een contract getekend tot het einde van het seizoen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws