'Club Brugge mengt zich in de strijd om Sparta-smaakmaker Harroui'

'Club Brugge mengt zich in de strijd om Sparta-smaakmaker Harroui'

19-12-2020 17:00
9

Bij Club Brugge kende men een bijzonder rustige zomertransferperiode en haalde men enkel Noa Lang in huis. Komende winter zal het echter ook zoeken naar versterking. Die vindt het mogelijk opnieuw in Nederland.

Bij het Nederlandse FC Rijnmond onhult journalist Dennis van Eersel namelijk dat Club Brugge interesse toont in Abdou Harroui. De 22-jarige middenvelder komt momenteel uit voor Sparta Rotterdam en heeft zich daar in de kijker gespeeld van de landskampioen.

In Nederland toont ook FC Groningen interesse in Harroui, maar een akkoord bereikte men niet met Sparta. De middenvelder was bij Sparta dit seizoen goed voor vijf doelpunten en één assist in twaalf competitiewedstrijden. Harroui, die ook negen keer uitkwam voor de Nederlandse beloften, heeft nog een contract tot medio 2022 bij Sparta.

Bij de Bruggelingen zal Harroui de concurrentiestrijd moeten aangaan met onder andere Ruud Vormer en Mats Rits. Vormer is momenteel incontournable bij Club Brugge, maar bij Blauw-Zwart lijkt men toch al naar een opvolger te zoeken voor de 32-jarige aanvoerder.