'Lommel dreigt plots naast miljoenenaankoop te grijpen na ingreep City Group'

'Lommel dreigt plots naast miljoenenaankoop te grijpen na ingreep City Group'

17-12-2020 08:44
2

Lommel SK maakte eind juni de komst van Filip Krastev bekend. Het negentienjarige Bulgaarse toptalent tekende een contract voor vijf seizoenen bij de Limburgse club. De kans bestaat echter dat hij niet voor Lommel zal uitkomen.

Krastev werd met grote verwachtingen aangetrokken en weet de laatste maanden ook serieus te overtuigen in Bulgarije. In die mate dat hij zelfs al debuteerde voor de nationale ploeg van Bulgarije. Dat ziet men ook bij City Football Group (CFG), de geldschieter en eigenaar van Lommel. Binnen het bedrijf is men overtuigd van Krastev en denkt men er dan ook aan om de Bulgaar niet richting Lommel te laten vertrekken. Zo meldt Het Belang van Limburg.

Krastev mag dan wel op de loonlijst van Lommel staan. Hij zou na Nieuwjaar niet voor de Limburgers, maar wel voor het Franse Troyes gaan uitkomen. De Franse club, ook een satellietclub van CFG, staat momenteel aan de leiding in Ligue 2 en wordt door het bedrijf als de geschikte ploeg voor Krastev gezien. Als hij daar uitblinkt, wordt de marktwaarde van Krastev namelijk nog groter.

Bij Lommel wacht men intussen de beslissing van hun moederclub af. Officieel wordt Krastev, die zo'n 2,3 miljoen euro kostte, aan het einde van dit jaar in België verwacht. Al is het nog maar de vraag of hij ooit in ons land zal belanden.