PSG steunt Webó met gesigneerd wedstrijdshirt: 'Hebben ons best gedaan'

PSG steunt Webó met gesigneerd wedstrijdshirt: 'Hebben ons best gedaan'

10-12-2020 10:40 Laatste update: 10:40
5

Paris Saint-Germain heeft Pierre Webó, de assistent van Basaksehir, woensdagavond een gesigneerd shirt aangeboden als steunbetuiging. Webó werd dinsdagavond racistisch bejegend door de vierde official waardoor de wedstrijd gestaakt werd.

Uit de handen van PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi ontving Webó na afloop het gesigneerde shirt van de Franse kampioen. Op het shirt staat het rugnummer 9, de naam van Webó én de handtekeningen van alle spelers van de club uit Parijs.

Woensdagavond werd de wedstrijd tussen PSG en Basaksehir, onder leiding van Danny Makkelie, uitgespeeld. PSG-linksback Mitchel Bakker spreekt van een bijzondere avond. "Het was een wedstrijd met een speciaal tintje", begint Bakker na de 5-1 zege.

"We hebben ons best gedaan om te laten zien dat racisme niet thuishoort in het voetbal. Ik denk dat we hier allemaal trots op mogen zijn." Bakker speelde de gehele wedstrijd mee tegen het Turkse Basaksehir. De Nederlander vond in de 39e minuut zelfs nog het net, maar zag zijn treffer vanwege buitenspel afgekeurd worden door de VAR.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie