KRC Genk droomt nog niet van landstitel: Daarvoor is het te vroeg

KRC Genk droomt nog niet van landstitel: "Daarvoor is het te vroeg"

Gepubliceerd: vrijdag 4 december 2020 om 13:00vr 04-12-2020 om 13:00

Jere Uronen (26) valt zelden op bij KRC Genk, maar speelt wel vrijwel iedere wedstrijd. De Fin weet dan ook dat hij goed zit in de Luminus Arena. Aan een transfer denkt hij niet. 

Uronen heeft heel wat redenen op in Genk te blijven. "Eén, ik hou van voetballen. Ik bedoel daarmee: niet zomaar de bal wegtrappen. Gelukkig zit dat in het DNA van Genk. Twee, we draaien meestal bovenaan mee, ik heb al een titel gepakt en we spelen geregeld Europees. Drie, de fans zijn amazing. En vier, mijn gezin heeft het hier naar de zin. Kortom, het hele plaatje klopt. Een club die mij wil, moet in alle aspecten hoger scoren", vertelt hij bij Het Belang Van Limburg.

KRC Genk staat mee aan kop en mag dus geloven in de landstitel. "Vergelijken met de kampioenenploeg is moeilijk. Je kan niet ontkennen dat er veel kwaliteit is vertrokken. Logisch dus dat we een mindere periode doormaakten. Maar het begint te lopen. Kijk naar Bongonda en Onuachu, die hebben hun draai gevonden. Ook het nieuwe systeem begint te renderen. We zijn minder voorspelbaar. En met de drie Colombianen achterin is er stabiliteit."

KRC Genk heeft nu wel een moeilijk programma. "Nu komen er een paar serieuze tests aan, met Antwerp en Anderlecht. Nadien zullen we weten waar we staan. Maar dromen over een nieuwe titel? Daarvoor is het te vroeg."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws