Johan Boskamp kroop door het oog van de naald: Dacht dat het gepasseerd was

Johan Boskamp kroop door het oog van de naald: "Dacht dat het gepasseerd was"

Gepubliceerd: donderdag 3 december 2020 om 22:15do 03-12-2020 om 22:15

Jan Boskamp is inmiddels alweer 72 jaar, maar de voormalige Gouden Schoen blijft in Nederland een veelgevraagd televisie-analist. De voorbije weken moest hij het wel wat rustiger aan doen. De ex-trainer was ziek en er werd zelfs gevreesd voor een besmetting met het corona-virus.

Boskamp moest forfait geven voor enkele uitzendingen omdat hij last had van hoge koorts. Er werd gevreesd voor Covid-19 en dat zou in zijn geval wel eens zware gevolgen kunnen hebben. De oud-speler van oa. Feyenoord en RWDM kampt immers met de nodige kilo's overgewicht, is al aardig op leeftijd en heeft een bepaalde medische voorgeschiedenis. Maar uiteindelijk legde de sympathieke Nederlander een negatieve corona-test af.

Donderdagavond maakte hij bij RTL 7 zijn wederoptreden op het scherm. Hij gaf zelf ook toe dat de schrik er goed inzat. "Het gaat prima. Alleen het traplopen gaat nog een beetje moeilijk, maar dat was altijd al zo. Het gaat weer lekker. Ik had echt schrik. Ik dacht dat ik naar de andere kant ging. Gelukkig was het niet wat de dokter en ik dachten: geen corona, maar een stevige griep", stelde hij gerust.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws